Invoer klinische gegevens

Wanneer u op onderstaande button klikt, opent de omgeving van het online Case Report Form (CRF) van de HIP-studie. Deze omgeving is geheel beveiligd en opent in een nieuw tabblad. Mocht dit niet gebeuren, kunt u uw pop-up blokker (tijdelijk) uitschakelen.  Vervolgens wordt u automatisch doorgestuurd naar een nieuwe lichtgrijze pagina, waarop het HIP-studie logo bovenin zichtbaar is en waarop wordt gevraagd naar een pincode.

Om het CRF vervolgens te openen, dient u de pincode in te voeren die u van ons, samen met een studienummer, via de mail heeft ontvangen. Bij elke zwangere vrouw hoort een uniek studienummer en een unieke pincode. Per unieke pincode opent u dus het CRF voor één zwangere vrouw. Het kan zijn dat u bent uitgenodigd om voor meerdere zwangere vrouwen uit uw praktijk die toestemming hebben gegeven voor de HIP-studie klinische gegevens in te vullen. In dit geval zult u per zwangere vrouw opnieuw via de online omgeving het CRF moeten openen met de bijbehorende pincode. U vult dus voor elke zwangere een apart CRF in.  

 

 

Belangrijk om te weten:

  • U kunt het CRF niet tussentijds opslaan. Dit betekent dat u het CRF in één keer zal moeten invullen.
  • De antwoorden op nagenoeg alle vragen kunt u in principe terugvinden in het partusverslag. Houdt u dus het partusverslag bij de hand.
  • Mocht er bij een vraag om een toelichting gevraagd worden, dan helpt het ons als u dit zo volledig en duidelijk mogelijk doet.
  • Wij vinden het belangrijk te benadrukken dat deze uitnodiging geen verband heeft met de uitslagen van de laboratoriumtesten.
  • Mocht u vragen hebben over het invullen van dit CRF, dan kunt u mailen naar info@hipstudie.nl  of bellen naar het telefoonnummer dat in de uitnodigingsmail vermeld staat.