Nieuwsbrief 4 – juli 2019


De HIP-studie loopt inmiddels ruim 2 jaar. In deze nieuwsbrief vertellen we u meer over de looptijd en voortgang van de studie, delen we graag de eerste studieresultaten en brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws.


Looptijd studie

Er wordt ons vaak gevraagd hoe lang de HIP-studie nog zal lopen. Vorige maand is besloten om de HIP studie te continueren tot 1 april 2020. Uiteraard wordt de einddatum te zijner tijd nog bevestigd. Vanaf 1 augustus 2020 zullen we  van start gaan met het verzamelen van de data van alle vrouwen die deel hebben genomen aan de HIP studie.


Nieuws

Dian Winkelhorst, is bevallen van een gezonde zoon en heeft zich inmiddels weer bij ons team gevoegd. Dit najaar zal zij haar HIP studie deel afronden met een proefschrift en start zij met de opleiding tot gynaecoloog. Het gehele onderzoekteam wenst haar uiteraard heel veel geluk en succes toe. Thijs de Vos is als arts onderzoeker sinds eind 2018 betrokken bij de studie en zal de studie voortzetten.


Oproep

Neemt uw praktijk nog geen deel aan de HIP-studie? Dit kan nog steeds! Wij komen graag bij u langs om de studie persoonlijk toe te lichten. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via e-mail: info@HIPstudie.nl


Tot slot

We willen graag van de gelegenheid gebruiken om u als deelnemende praktijk, laboratorium, ziekenhuis, collega of andere samenwerkingspartner heel hartelijk te bedanken voor alle inzet tot nu toe. We hopen dat we ook de komende tijd weer op uw inzet rekenen.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn